Autisme en ADHD

Ben je bekend met Autisme of AD(H)D, dan heb je vaak een andere benadering nodig en sluit niet iedere lesmethode zo maar aan. Herkenbaar?. Mede door het regelmatig volgen van trainingen en intervisie bijeenkomsten, ben ik in staat om je de juiste aandacht te geven en je de structuur te bieden die je nodig hebt.

De Rijopleiding in Stappen (RIS) lesmethodiek is in jouw geval uitermate geschikt, omdat er volgens een vaste structuur en lespatronen wordt lesgegeven. Je weet wat je kunt verwachten, geen plotselinge verrassingen. Tevens krijg je bij ons les in een automaat en dat is veel minder complex. Je hoeft niet meer te koppelen, te ontkoppelen en te schakelen en je houdt daardoor tijd over, maar ook ruimte in je hoofd! De kans dat je je rijbewijs (snel) haalt wordt groter en het scheelt ook in de kosten, niet onbelangrijk.

Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in het lesgeven aan leerlingen met Autisme (ASS), ADHD, ADD, PDD-NOS. Ik vind het leuk om je te helpen op een manier die bij je past.

Voor meer info en certificering kun je klikken op onderstaande banner van Spectrum Nederland.