Diensten

Onze mogelijkheden

Uiteraard kun je bij mij terecht voor het behalen van je rijbewijs B en voor je theorie-opleiding. Daarnaast kan ik me voorstellen, dat je wél al een rijbewijs hebt, maar toch nog onzeker of angstig bent in het verkeer. Je durft bijvoorbeeld niet (meer) op de snelweg te rijden, of je hebt moeite met het uitvoeren van bepaalde bijzondere verrichtingen, zoals parkeren, achteruitrijden, straatje keren etc.

Als dit het geval is, dan geef ik je graag een ‘opfriscursus’, zodat je weer veilig en zelfverzekerd de weg op kunt en aan het verkeer kunt deelnemen. Geef jij mij het vertrouwen?

Neem geen omweg, meld je bij ons aan voor rijlessen in een automaat!

Theorie

Je kunt bij mij ook terecht voor je theorielessen. Deze zijn belangrijk, want zonder een geldig theoriecertificaat, kun je niet deelnemen aan de tussentijdse toets of aan het praktijkexamen. Hoe eerder je ermee begint, hoe beter, want je leert veel zaken, die je meteen kunt toepassen tijdens je rijlessen en dat is toch mooi meegenomen!

De complete theorieopleiding kun je volgen op je telefoon, tablet of computer en verloopt bij mij via PlanGo App. Dit vraagt discipline, tijd en inzet van jezelf, maar is ook heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Ben je niet zo’n studiebol, of heb je liever 1 op 1 begeleiding, zodat je meteen ook je vragen aan me kunt stellen, dan kan ik je zeker helpen. Ook voor een examentraining ben ik beschikbaar, vraag me gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden, maar als je je theorie-examen in één keer haalt, is het een goede investering geweest.