Reclamebord Pernisse Ruitervereniging

Nadat Verkeersschool Van Genderen in juli dit jaar was benaderd door Renate Schenk van de Pernisse Ruitervereniging aan de Bakkersoordseweg 7 om een reclamebord te sponsoren togen webmaster Alain Clement, eigenaar van GGH Media en ondergetekende gewapend met foto apparatuur richting Pernis om het resultaat te vereeuwigen.

Het was een bewolkte novemberdag, maar regelmatig brak de zon door om de te maken foto’s nog wat meer glans te geven. Aangekomen bij de Ruitervereniging moest ik denken dat ik hier in mijn kinder- en tienerjaren regelmatig heb gespeeld in wat toen nog de speeltuinvereniging met voetbalveldje was. Of wellicht grensde de toenmalige speeltuinvereniging al aan de ruitervereniging? Begin 1978 was de oprichting van de Pernisse Ruitervereniging en werd deze locatie dan ook gebruikt voor de manege en stallen.

Nadat we het terrein binnentraden, zagen we dat er al een ruiter te paard haar oefeningen in de buitenbak aan het uitvoeren was. Na ons te hebben voorgesteld bleek deze ruiter Esther met haar paard Saar te zijn. Om wat dichter bij het reclamebord te kunnen komen mochten wij de bak in zodat we daar een aantal foto’s konden maken. Esther’s paard Saar vond het allemaal best en was zelfs bereid om samen met Esther te poseren voor het reclamebord. Omdat mijn roots in Pernis liggen, draag ik de Pernisse Ruitervereniging een warm hart toe en hoop middels deze sponsoring een steentje bij te dragen.

Dankjewel Esther (en Saar!) voor de gastvrije ontvangst!

Check ook de Facebookpagina van de Pernisse Ruitervereniging https://www.facebook.com/Pernisseruiters7

Groen de weg op? Neem rijlessen in een elektrische auto!

Volg ons op Social Media