Reclamebord v.v. Pernis

Tijdens de feestweek van v.v. Pernis in 2019 raakte ik in gesprek met Adrie Koert en kwam ook de vraag van Adrie of ik v.v. Pernis wilde sponsoren.
Ik had daar wel oren naar en gaf aan dat we dit dan op een later moment zouden bespreken. Helaas gooide de wereldwijde pandemie roet in het eten, en bijbehorend de twee lockdowns.

In april van dit jaar stuurde Adrie mij een berichtje of ik nog steeds interesse had en deze keer konden we concrete afspraken maken met een schitterend 6 meter breed reclamebord gefabriceerd door Ardventure uit Dordrecht als resultaat.
Dankjewel Nadia Koster!

Webmaster Alain Clement van The Online-Evolution bezocht samen met mij in november de Deijffelbroekseweg 30. Grappig detail is dat Alain komende uit Den Haag, in eerste instantie aankwam bij de Madroel, het terrein van de voormalige zustervereniging v.v. Excelsior Pernis. Zijn gedachten lieten zich raden bij de aanblik van de voormalige Madroel!

Er was een hartelijke ontvangst door Adri Bergwerff en nadat Alain de foto’s had gemaakt kregen we een rondleiding van Adri over het complex waar de hagelnieuwe bestuurskamer, kleedkamers en terrasoverkapping schitterden in het novemberzonnetje. Er is hier veel arbeid verricht en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

De Loswal en de Madroel bestaan niet meer, maar Sportpark Pernis is springlevend en binnenkort kom ik zeker een bezoekje brengen op een zaterdagmiddag!

Dank aan Adrie Koert, Adri Bergwerff, Theo Wilhelm voor montage van het reclamebord en Robbert Olierook.

Groen de weg op? Neem rijlessen in een elektrische auto!

Volg ons op Social Media